Comhem stänger alla analoga kanaler den 8 september och ersätter dem med ett digitalt grundutbud av kanaler. Det digitala grundutbudet kan ni se i alla antennuttag precis som idag utan något krav på abonnemang hos Comhem. Läs mer på www.comhem.se /tv/digitalisering .

Har ni box eller modul ansluten till er TV samt kund nr hos Comhem har ni troligen redan digital TV och behöver inte göra något. Ni kan även söka kanal 777 – finns den hos er så har ni digital TV.

AHN har dessutom tecknat ett gruppavtal med Comhem som ger alla hushåll möjligheten att beställa ett digitaltv-paket kostnadsfritt.

Gruppavtalet avser Digital-tv Medium 8 Favoriter som innehåller ett basutbud samt 8 valfria kanaler från ett fritt utbud. Börja med detta och önskar ni fler eller andra kanaler kan ni ändra senare. Har ni två TV apparater kan ni köpa ett extra kort för 129 kr/mån och då ingår box eller TV modul. Med avtalet får ni ett programkort och en box eller Modul

Teckna ett avtal med Comhem baserade på AHNs gruppavtal. Med avtalet får ni ett programkort och en box eller Modul utan kostnad. Kostnaden för gruppavtalet ingår i årsavgiften till Brf Pargas.

Fördelen med TV modul jmf med box är inga kablar behövs och man har endast en fjärrkontroll. Nackdelen är att äldre apparater inte alltid fungerar med TV Modul. Då är det box som gäller.

Enklast bokar ni genom att ringa Comhem på 90222.

Önskar ni hjälp med avtalet så sänd namn och telefon och gärna mobil nr till info@pargas.se eller lägg en lapp i vår brevlåda utanför ingången till tvättstugan Mhg 26. Pargas sänder sedan en lista till Comhem som sedan ringer upp er.

Det är en stor hjälp om ni även skriver ner vilket fabrikat och modell nr som er TV har. Man kan då enkelt kontrollera om er TV kan använda TV Modul eller om det krävs en box.