Samtliga hushåll blev anslutna till AHN har kabel-TV via ComHem men nu efter samgående med Tele2 så är Tele2 vår leverantör av tjänsten. Signalen distribueras via antennuttaget och består av 15 analoga kanaler samt Tele2 digitala utbud på fler än 150 kanaler. Som boende har du utan kostnad möjlighet att få 8 favoriter samt digitalbox / CA modul. Om du vill ha ett större utbud tecknar du avtal med Tele2 själv till ett subventionerat pris. Om du är intresserad kontaktar du Tele2 och uppger att du omfattas av vårt gruppabonnemang.

Boxar och CA moduler
Från början erbjöds en ”On Demand” tjänst som var tillgänglig via On Demand Box men den tjänsten finns inte mera. För On Demand tjänster måste man teckna ett nytt Tivo abonnemang. Det finns inget avtal med om Tivo tjänsten så varje medlem som önskar detta får teckna eget abonnemang. Tele2 arbetar aktivt med att via olika erbjudande få kunder att gå över till Tivo som har en del finesser som den intresserade kan använda sig av. För normalt tittande fungera det gamla systemet utmärkt och nöjer man sig med ”8 Favoriter” avtalet så kostar det inget för den boende.

Nyinflyttade kan välja enligt vårt avtal eller teckna Tivo abonnemang. Med val av gamla avtalet får man välja en digitalbox eller CA Modul och med Tivo får men en speciell Tivo box. Det innebär en högre kostnad och man kan inte gå tillbaks till vårt gamla avtal.

Tele2 erbjuder även bredband samt IP-telefoni men notera att vid flera tester
har vårt bredbandsnät kopplat till Bahnhof visat sig vara både billigare och snabbare. Felanmälan på kabel-TV samt övriga tjänster från Tele2 görs direkt till Kundtjänst endera på telefon 90 222. Möjlighet till direkt hjälp på finns på https://www.tele2.se/kundservice/kontakt/tv-&-play