Tänk på att:

Detta är inte ett hotellrum utan en hyresrum med självservice. Man håller med eget sänglinne och handdukar samt fyller på med hushålls  och toapapper samt tvål och diskmedel vid behov. Man håller även god ordning och städar vid behov. Vid avresa skall det städas enligt nedan. Gästrummet finns på Mariehamnsgatan 8,  ingång via tvättstugans entré och består av 1 rum och minikök med 2 plattor samt kylskåp och diskbänk (Trinett).

Rummet har egen toalett och handfat men ingen dusch. Dusch kan dock nyttjas i vårt Gym på M6. Tanken är att lokalen skall kunna användas av våra boende när man får gäster som övernattar.  Rummet är i övrigt utrustad med kaffebryggare, vattenkokare, porslin. För övernattning finns en bäddbara soffa för två personer med tillhörande kuddar och täcken. Gästerna får dock hålla sig med eget sänglinne och handdukar.

Bokningen

Bör ske i god tid. Nycklar och betalning sker senast på vår Onsdags Jour veckan innan ankomst.

Sker vid besök på Jouren onsdagar 19:00-19:30 på vårt kontor M26 med ingång via tvättstugan. Rummet kan bokas ca 3 månader i förväg. Hämtning av låsbricka och betalning skall ske senast 1 vecka före ankomst. Eller via telefon 08-751 54 04 Incheckning: Ankomstdagen från klockan 14:00 Utcheckning: Senast klockan 12:00 avresedagen Porten är M 26 är låst så man kommer in till Jouren med sin egen låsbricka för tvättstugan.

Ingen kontant betalning

Kostnaden är 200 kr per tillfälle och dygn samt 500 kr i deposition och betalas i förskott vid hämtning av låsbrickan för lokalen. Betalning sker med kort eller Swish. Saknas giltigt kort eller Swish får man ett inbetalningskort vid besök på Jouren och kan hämta brickan när man kan uppvisa kvittot för betalningen. Återbetalning för deposition sker om lägenheten är städad och utan skador, Har man betalt med kort så sätt pengarna in på samma kort. Annars sker betalning till ett angivet konto.

OBS: Finns ingen köksventilation så ingen matlagning som ger matos får förekomma.

Rummet skall lämnas välstädad med avtorkat golv vid utcheckning och låsbrickor skall lämnas snarast möjligt. Ev. skador skall omedelbart meddelas. Uppkommen skada beroende på ovarsamhet eller slarv och som är av större värde då kan styrelsen rikta krav på ersättning för den uppkomna skadan. Kontrollera därför alltid lägenheten både vid tillträde och när Ni lämnar lokalen.

Depositionen återbetalas inte om:

  • Låsbrickor saknas
  • Lokalen inte är städad och/eller bäddad enligt ovan.
  • Det finns skador på inredning e.d. som skall ersättas av hyresgästen.

Övrigt

Det är av stor vikt att alla gäster sätter sig in hur spis, TV och annat fungerar så inga skador uppkommer i onödan. Det finns ordningsregler uppsatta och alla bör ta del av dess vid ankomst.

OBS: Glöm ej låsbrickan i lokalen när Ni lämnar den – när dörren stängs går den alltid i lås.

       Bokningen av M8  Här >>>>