Finns på Mariehamnsgatan 20 och kan användas för egna sammankomster med familj och vänner som ex. vid födelsedagar, konfirmation, skolavslutning etc. Lokalen har sittplatser för ca 30 personer och det finns porslin och bestick samt mini kök, kyl- och frys, kaffebryggare och mikrovågsugn. Det finns även en toalett som man kan använda och en TV samt duk för att visa bilder via egen projektor. Lokalen ligger i anslutning till tvättstugan M 20 och ovanför finns de lägenheter vilket gör att man får visa aktsamhet vad gäller störande ljud.

Notera 1: Normal samtalston och absolut ingen musik och efter kl. 20:00 skall lugn råda och alla aktiviteter avslutas.
Notera 2: Lek och spring i trapphus samt högljudda gruppsamtal i dessa utrymme är inte godtagbart då det lätt uppstår störningar för de omkring boende.
Rökning är inte tillåten utan detta får ske utomhus och inga fimpar och annat får kastas på marken. Askkopp finns uppsatt på väggen vid ingången M20.

Lokalen skall lämnas välstädad med avtorkade golv vid utcheckning och låsbrickor skall lämnas snarast möjligt. Ev. skador skall omedelbart meddelas.
Uppkommen skada beroende på ovarsamhet eller slarv och är av större värde då kan styrelsen rikta krav på ersättning för den uppkomna skadan. Kontrollera
därför alltid lägenheten både vid tillträde och när Ni lämnar lokalen.

Bokningen sker

Vid besök på Jouren onsdagar 19:00-19:30 i styrelselokalen M26 med ingång via tvättstugan.
Porten är M 26 är låst så man kommer in till Jouren med sin egen låsbricka för tvättstugan.
Eller via telefon 08-751 54 04 samt via vår hemsida www.boka.pargas.se
Lokalen kan normalt bokas max 3 månader i förväg och endast en gång per tillfälle.

Ingen kontant betalning

Kostnaden är 250 kr per tillfälle och dygn och betalas i förskott vid hämtning av låsbrickan för lokalen. Betalning sker med kort eller Swish. Saknas giltigt kort eller Swish får man ett inbetalningskort vid besök på Jouren och kan hämta brickan när man kan uppvisa kvittot för betalningen. Ingen återbetalning sker av inbetalt belopp.

Var varsam med inventarier och annat i lokalen. Går något sönder måste detta omedelbart rapporteras till styrelsen och kan man finna att uppkommen skada beror på ovarsamhet eller slarv och är av större värde då kan styrelsen rikta krav på ersättning för den uppkomna skadan. Kontrollera därför alltid lokalen både vid tillträde och när Ni lämnar lokalen.

      Bokningen av M20  Här >>>>